H&W Finishing kan met een multifunctionele oliestraat alle vlakke houtproducten oliën en tinten, zoals tapisstroken en houten parket vloerdelen.

We gebruiken een zorgvuldig uitgekozen oliestraat. De oliegrondstoffen voldoen aan de milieueisen van deze tijd voldoen. Daarmee zorgen we voor een optimale kwaliteit en zijn ze het fundament van H&W Finishing B.V.

Er is veel werk van gemaakt om het juiste procedé te combineren met ons machinepark. En we werken met uitgebalanceerde grondstoffen. De complete productielijn in de ruime bedrijfshal zorgt voor kwaliteit en efficiënte bewerkingen. Daardoor kunnen we prima grote volumes verwerken.

De schuur-, borstel- en walstechnieken zijn van hoge kwaliteit. Het gebruik van milieuvriendelijke oliegrondstoffen vormen de basis voor de juiste afwerking, De olie voldoet aan de eisen van deze tijd. En dat tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij beschikken over een moderne productie straat. Met behulp van speciale UV-lichttunnels wordt tijdens het productieproces meteen gedroogd.
Hierdoor is het product direct klaar om verpakt en getransporteerd te worden.